business documents

Jämförelseguide – Rätt Output Management-lösning till ERP-projektet


När du och din verksamhet planerar ett ERP-projekt är det självfallet av yttersta vikt att ni drar nytta av den mest praktiska och smidiga Output Management-lösningen som blir passande för just ert projekt. Det är dock inte alltid enkelt att veta vad som blir bäst, och därför ska vi nedan kika lite närmare på vad de olika lösningarna har att erbjuda.

Genom att antingen dra nytta av SSRS, Lasernet eller Microsoft Configurable Business Documents till Dynamics 365 får du garanterat en Output Management-lösning som gör det så enkelt som möjligt att ta dig igenom en hel uppsjö av olika sorters projekt utan farthinder på vägen.

Mer om Microsoft Configurable Business Documents

Innan vi börjar titta på den här lösningen, ha i åtanke att det är väl värt att ta en tur över till en händig Configurable Business Documents comparison guide för en grundlig jämförelse där du kan se alla de olika positiva och negativa aspekterna hos de olika Output-Management lösningarna. Med detta överstökat är det dags att ta en titt på Microsoft Configurable Business Documents.

Om du eftersöker ett dokumentmallverktyg att dra nytta av tillsammans med Microsoft Dynamics 365 finns det mycket att uppskatta hos Microsoft Configurable Business Documents. Här finner du nämligen en lång rad fördefinierade mallar som kommer väl tillhands. Om du vill finjustera mallarna och göra olika ändringar gäller det bara att använda exempelvis Microsoft Word för att implementera dessa ändringar. På så vis får du skräddarsydda dokument som du verkligen kan skryta med.

Mer om SSRS

Nu när du är medveten om hur Configurable Business Documents fungerar är det dags att kika på nästa Output Management-lösning. SSRS kommer i form av ett inbyggt verktyg, och den här lösningen agerar som en rapportgenerator. Oavsett om du är ute efter att jobba med enklare eller mer utmanande rapporter blir den här lösningen passande för just dig och din verksamhet.

Mer om Lasernet Output Management

Vi har kikat på både Configurable Business Documents till Dynamics 365 och SSRS, så då återstår det bara att ta en närmare titt på Lasernet Output Management. Det är inte för intet som den här lösningen för närvarande används av tusentals verksamheter. Om du vill redigera affärsdokument gör den här lösningen susen, och den finns där för dig både när du skapar, designar, formaterar och skickar ut dokumenten. Bättre än så kan det knappast bli.

Välj en lösning som blir rätt för dig

Förhoppningsvis har du nu mer kunskap kring hur de olika lösningarna fungerar. Med många valmöjligheter är det inte alltid lätt att ta det rätta beslutet, men nu har du en överblick av dina alternativ för att förenkla det slutgiltiga beslutet.

Kom även ihåg att klicka in på jämförelseguiden för en ännu mer grundlig genomgång kring hur de olika Output Management-lösningarna fungerar, och när du sedan känner att du har den informationen som krävs är det hög tid att testa på en av de olika lösningarna. Lycka till med dina ERP-projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.